Tag cu intrebari de la Crampeie de Suflet

Multumesc pentru Tag, Crampeie de suflet. Am fost provocata sa raspund la urmatoarele intrebari.

1. Cea mai buna carte pe care ai citit-o pana in acest punct al anului 2017?

Cam greu sa aleg, insa o voi face in felul meu. Ca si informatie, documentare si imaginatie, este Codex Aureus-Nume de Cod de Silviu Radu

2. Cea mai buna continuare ( a unei carti ) citita in 2017?

Am sa-o aleg pe cea mai recenta. Valentina din Orasul Ingerilor, mi-a placut combinatia povestii cu personajele din Ingerul Intunecat si cele din Valentina, m-am indragostit de aceasta serie.

3. O carte nou lansata pe care nu ai citit-o inca, dar vrei neaparat?

Au devenit ca un magnet pentru mine seria Pasiuni – Rodica Mijaiche si seria Salem Corina Cindea. Nu renunt eu la ele! 🙂

4. Cea mai anticipata lansare din a doua jumatate a anului?

Cea mai anticipata a fost Georgiana Sandu – Prefa-te ca ma iubesti, nu am citit-o insa mi-o doresc si pana la finalul anului am sa o iau si din a doua jumatate a anului este Monica Ramirez- Fantoma de pe lac, Cincizeci de zile inainte de sinucidere – Stace Kramer.

5. Cea mai mare dezamagire?

  Dezamagire, cred ca e prea mult spus, doar ca nu mi-au placut. Insatiabila -Vlerie Tasso, o doamne, prea mult. Am luat-o datorita faptului ca este memoriile unei tinere frantuzoaice ce devine prostituata, insa nu m-a prins deloc. Cea de-a doua este Insomnii – Irina Blinder, rea nu este, dar nu coabitez bine cu genul acesta de carte.

6. Cea mai mare surpriza? 

Cea mai mare surpriza pentru mine a fost I.R.En, aproape de final m-a facut sa plang si m-am atasat de personajul masculin Mun  :), ma da ! sper sa nu mi-l omoare?

7. Noul autor preferat. ( Debut sau nou pentru tine) ?

Nu sunt genul ce se atasaza de autori, chiar din contra sunt distanta, cu toate ca de cartile lor ma indragostesc. Sper sa nu ii supar cu aceasta afirmatie, toti sunt draguti si le doresc din tot sufletul succes. Dar nu am preferati.

9. Cel mai nou personaj preferat?

🙂 Pot sa spun ca m-am indragostit de Alex din Orasul Ingerilor!?

10. O carte care te-a facut sa plangi?

Am plans la povestea de iubire dintre Christian Bradford si Bianca din seria Surorile Calhoun, asa am tinut-o toata seria si la seria Torente de Marie-Anne Desmarest.

11. O carte care te-a facut fericit (a) ?

Cea care m-a facut recent fericita este, Cum sa-ti imblanzesti ducele de Juliana Gray, deoarce a ajuns in biblioteca si am recitit-o. Ma rog, detalile cum de am ratat-o nu au importanta.

12. Cea mai buna ecranizare a unei carti pe care ai vazut-o anul asta?

De curand am viziont ecranizarea cartii, Cele treisprezece motive Jay Asher, toate cele 13 episoade le-am privit in 2 zile, am stat si pana la 2, 3 dimineata. Nu mai spun ca eram cu ochii rosii si servetele langa mine, aprovizionata de fiica mea. 🙂

13. Recenzia preferata scrisa pana acum?

La intrebarea asta nu ma regasesc. Nu am o regenzie preferata si avand in vedere ca nu am multe recenzii. Am scris ce am simtit atunci pe moment la fiecare dintre ele.

14. Cea mai frumoasa carte pe care ti-ai cumparat-o (sau ai primit-o) anul asta?

Nu am una singura. Iubirile mele sunt cartile vechi din biblioteca, toate! Si mai nou cele de la Iubiri de poveste, de ceva ani sunt nelipsite, le iubesc si datorita faptului ca sunt genul meu preferat Historical.  ” doar o gluma ” – nu trebuia sa ma nasc in aceasta epoca.

 15. Ce carti trebuie sa citesti pana la finalul anului?

Tot ce am cumparat pana acum, plus ce sunt in plan sa le cumpar in viitorul apropiat.Lipsesc din imagine cele pe care le cumpar constant de la chiosc, dar si acelea sunt in plan.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.