Vicontele și vulpița Lorraine Heath

Colecția – Iubiri de poveste, seria ,,Zurbagiii din Havisham

Titlul – Vicontele și vulpița / The Viscount and the Vixen

Autor – Lorraine Heath

Traducere – Manuela Bulat/ Graal Soft

Editura -Alma

An -2016 / 2017

Pagini -306

Portia Gadstone fiică de vicar, crescută în stilul aspru’ al regulilor de către tatăl ei. O fată veselă și dornică de explorare ce nu aduce satisfacție părinților,tatăl încearcă să o tempereze prin violență. Dorința de evadare și inocența ei o aduce în brațele ducelui Beaumont, acesta îi promite iubire și respect, toate până când Portia realizează că nu va fi nimic altceva decât amantă. Renegată de părinți și de partener hotărăște să răspundă unui anunț în ziar.

Marchezul, Marsden intitulat și marchezul nebun, dă anunț în ziar că dorește să se căsătorească. Pentru Portia se întrevede unica șansă de a-și proteja copilul nenăscut și să scape de Beaumont. Căsătoria cu un om puternic și-n vârstă pare soluția rezonabilă, în felul acesta are șansa să fie protejată și să-i ofere și-un cămin stabil copilului, neatentând la moștenire, fiindcă marchezul are un moștenitor din prima căsătorie.

Vicontele de Locksley este martor nefericirii tatălui, de a fi mereu între pragul realității și durerea pierderii soției la nașterea lui. Își promite că nu se va însurat din dragoste de teamă că iubirea îl va duce la nebunie. Ceea ce el nu prevede este capcana pe carte tatăl i-o întinde, dorința de a-l proteja pe tată îl face să accepte căsătoria cu Portia. Însă atât Portia cât și Locksley nu se așteaptă la atracția dintre ei și cursul evenimentelor ,dar un secret le umbrește frumoasa poveste de iubire, care îi va desparte sau îi va apropia, oare va fi finalul începutului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.