Vanessa Kelly Trei săptămâni cu o prințesă.

Seria ,, Prințese Necuviinciose „

Autor, Vanessa Kelly

Pagini, 310

Anul apariției 2017

Editura, Alma

Traducere, Laura Bisericanu

Trei săptămâni cu o prințesă face parte din seria, Prințese Necuviinciose. O serie despre fiicele nelegitime ale prinților de York. Cea ce îmi place în privința seriilor este întâlnirea cu personajele din seria precedentă. Dacă acțiunea include și personaje suficient de curajoase și năbădăioase în combinație cu o poveste de iubire și condimentată cu pericol, cu siguranță veți fi captivați de poveste.

Narațiunea este una cât se poate de comună, dar în același timp specială, diferită. Protagoniștii narațiuni sunt, Liei Kincaid și Jack Easton. Cei doi cresc împreună pe moșia marchizului de Lendale, devenind cei mai buni prieteni. Prăpastia dintre sentimentele lor, din punctul lor de vedere, este iubirea, prietenia și responsabilitatea, dar nu și din punctul de vedere al celor din jurul lor. Liei este crescută de bunica ei pe moșia bătrânului Lendale. Stigmatul faimoaselor Kincaid o urmărește pe Liei, făcând-o să își dorească, să viseze, la rochii de bal, dansuri și toate privilegiile stăpânilor conacului. Modul în care este osândită de marchiză interzicându-i să pășească în locuința sa, m-a emotionat. Te face să crezi că te afli într-o poveste tristă, fără un final fericit.

Dacă pentru Liei venirea lui Jack la conac însemna exivalentul ticăitul unui ceas, fiecare secundă, minut fiind așteptat și un număr trei, absolut banal pentru cei din jurul lor, pentru ea semnifica legătura, reîntâlnirea cu iubirea.

M-au emoționat trăirile celor doi protagoniști. Amalgamul acesta de sentimente între ei, îți dă o stare melancolică, lupta cu dorințele și realitatea din jur.

Când îți poți da seama că iubești, decât când încercările îți dau posibilitatea de a vedea, simți și trăi teama că o poți pierde, că siguranța ei este mult mai importantă decât orice.

În toți acești ani Jack le vede pe Liei și bunica ei ca pe o responsabilitate, o etică morală pentru iresponsabilitatea unchiului de-a le ține alături de el, ne luând în calcul că zvonurile și indecența de a-și ține amanta lângă familie, nu este decent și favorabil Liei.

După decesul marchizului Lendale și al tatălui lui Jack, problemele încep să apară. Anii de desfrâu ai tatălui lui Jack și nepăsării marchizului de Lendale, aduc proprietățile familiei în pericol, toate acestea afectându-le pe Liei și bunica ei. Marchizul le lasă neprotejate și fără un cent și tema că în curând vor fi izgonite de marchiză sau viitoarea marchiză.

Jack este forțat de împrejurări să își aleagă cât de curând o soție cu bani. Planurile îi sunt date peste cap de Liei din momentul în care hotărăște să plece la Londra la mama sa, fostă curtezană, actuală soție de proprietar de teatru. Fiind crescută în zvonurile despre faimoasele Kincaid, Liei îi este de neconceput să-și urmeze mama și bunica în profesie.

Aventura începută de Liei în Londra, aduce scandal în societatea Londoneză și pune în pericol prietenia și iubirea dintre ea și Jack. Efectele deciziilor și întâmplările evenimentelor, nu sunt întocmai la ceea ce se așteaptă. Planurile îi sunt date peste cap de Jack.

Tot ceea ce urmează te ține cu sufletul la gură, narațiunea devine și mai alertă, indeciziile personajelor, sentimente contradictorii și dezvăluiri ale secretelor, pun personajele și cartea într-un roman historical deosebit.

Reclame

2 gânduri despre „Vanessa Kelly Trei săptămâni cu o prințesă.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: