Gânduri rătăcite.

Ieri tot butonând telecomanda am dat peste o emisiune cu și despre vedete și vacanțele lor. Ideea de bază este că te trezești cu câte un moralist ce te dă peste cap. Nu sunt o părtinitoare a sexului frumos, dar parcă ar mai trebui analizate relațiile și din alt punct de vedere . Independentă sunt de când mă știu, nu am plătit niciodată o consumație partenerului și cu atât mai mult nu am acceptat să plătească; fiecare pentru el.

Toți bărbații se plâng și sunt suspicioși că doamnele stau cu ei pentru avantajul remunerației. Acum întrebarea este; ” de ce vă folosiți de bani pentru a-i atrage atenția? ” Dacă sunteți încrezători în voi înșivă nu le mai dați posibilitatea să vadă doar avantajul băniilor. Ca întotdeauna ego-ul bărbatului, am bani, am putere, avantaje. Nicidecum nu este un scop bun, asta datorită intenției date partenerei, ademenind-o la oala cu smântână, și se mai plâng că sunt abandonați după.

Acum doamnelor, unde mai este plăcere de a descoperi sentimentele reale ale partenerului dacă-i oferi șansa de a te avea în acest mod? Niciunde! Pentru că toată frumusețea relației se reduce la bani și nu la sentimente. Spre final o să rămâneți cu gustul amar al neîmplinirii.

#Doar gânduri rătăcite, uitate într-un colț al minții.😏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.