Amintirile frumoase te însoțesc pretutindeni. Spring SuperBlog 2018

Datorită competiției Spring SuperBlog 2018, la proba dată de momondo cu tema „Calatoriideneuita” voi împărtăși cu voi amintirea cea mai nou, dar și dragă mie.

Cu toții știm că nimic nu se compară cu un weekend sau o mini escapadă într-un loc drag cu familia, sunt momentele cele mai speciale și pline de farmec.

Locul pe care-l îndrăgesc este Herculane, de fiecare dată mă întorc cu drag și același entuziasm. Parcă niciodată nu am timp să văd totul, de fiecare dată explorez câte ceva nou. Locul unde aerul te umple de energie, unde mersul pe jos kilometri întregi este o relaxare și-o încântare pentru privire.

Odată ajunsă acolo pot spune că începe nebunia de-a pleca cât mai repede în explorare. Dimineața te trezești în răcoarea reconfortantă, îți ei cafeaua și o savurezi în locul special amenajat al pensiunii, scaune de răchită, zumzetul glasurilor celor care se trezesc și forfota care pornește, unul vine altul pleacă. Te uiți în jurul tău și totul este ca și cum te afli într-o cutie de chibrituri, de jur împrejur ești împresurată de munți, cu crestele lor înalte și culori în verde intens cu umbre ca de granit. Ici-colo în depărtare se zărește câte-o cupolă, câte-o mică capiță de fân sau un drum îngust cu destinația vârf. Monumentele, vestigiile, clădirile, parcă au încremenit, e ca și cum te-ai întoarce în timp, dacă toate acestea n-ar fi părăsite și lăsate în uitare, nici n-ai ști în ce secol ești. Aerul, plămânii tăi cu siguranță își iau doza necesară de vitalitate. După un drum lung corpul tău are nevoie de apă, o baie în bazinul cu apă sulfuroasă și sărată, e relaxarea perfectă pentru oase sau hidratare corpului cu apă minerală naturală.

Frustrare bate și ea încet la poarta minții, neputința și dorința de-a intra în aceste clădiri este copleșitoare, să atingi toate acele sculpturi, să le simți conturul sub degetele tale, gândindu-te și închipuindu-ți foștii locatari. Ce ascund acele ziduri, câte momente fericite, câte drame sau câte dureri se ascund acolo. Mai iau câte o pauză, așezându-mă pe marginea drumului și privind familia care se întreabă unul pe celălalt. Când ajungem acolo sau acolo, de ce n-am luat un taxi sau plănuind care va fi meniul pentru ziua aceea. Câte-odată se mai aude și întrebarea mea. Putem merge în acea direcție? Insă, suntem nevoiți să o lăsăm pe altă dată. Pentru azi ziua este deja planificată, timpul parcă se joacă cu noi, trece mult prea repede sau mă pierd eu în el, nemai realizând trecerea lui. Nimic nu se compară cu veselia familiei de a mă tachina cu privire la meniul preferat, zâmbetul. fiicei la gluma împărtășită, entuziasmul și energia ei. Seara târziu oboseala parcă nici nu face parte din noi.

Amintirile și zâmbetele ți le faci împreună cu cei dragi și locul preferat.

Dacă doriți să vedeți destinații noi sau să evadați într-un loc unde mintea și sufletul tău au nevoie de uitare și relaxare, fie că ești singur sau însoțit, o poți face vizitând pagina de Facebook momondo. Pe mine toate acele destinații și fotografii m-au făcut să visez cu ochii deschiși.

Care este cea mai frumoasă amintire din vacanțele sau escapadele voastre?

Fotografii personale.

Reclame

3 gânduri despre „Amintirile frumoase te însoțesc pretutindeni. Spring SuperBlog 2018

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: