Mamaia, stațiunea preferată a familiei.

Mamaia stațiunea preferată în medie de peste 50% din populația României cât și de cei din afară. Când ne gândim la stațiunea Mamaia, ne gândim la plaje, soare, relaxare, distracție, explorare, gastronomie, cultură, albastrul intens al Mării, nopți nedormite, după atâtea lucruri de făcut și de văzut, cu toate astea parcă în ciuda orelor de nesomn, relaxarea tot se instalează. Anul trecut mi-am petrecut o parte a vacanței la Mamaia, m-am bucurat de drumul parcurs cu mașina, cu toate că vă gândiți că durează prea mult, dar priveliștea merită oboseala și neastâmpărul. Motivele vacanței în stațiunea Mamaia pot fi diferite, în funcție de preferințele fiecăruia, al meu a fost, apa și aerul sărat – apropo, face foarte bine la rinită, etc. In materie de gastronomie m-am aruncat cam nesăbuit, am încercat tot ce am putut în acele zile, scoici, etc. Hmmm, scoicile sunt preferatele mele și gogoșile, nu le mai țin minte numărul, de parcă numai acolo se găsesc.😂 N-am avut astâmpăr deloc, programul ne aducea la maxim 4 ore de somn. Locul unde ne cazăm este foarte important, cât și oferta propusă de hotel, încât să nu intervină monotonia și să-ți ocupe cât mai mult timpul liber. Ne dorim hotel la mare și cazare hotel excelentă, distracție la piscină , ca recomandare vă propun Hotel Aurora, Mamaia, situate în sudul stațiunii, lângă orașul Constanța și la 23 de metri de plaje, în apropierea parcului Aqua Magic, lângă Satul de Vacanță și Telegondolă. Este dispus pe 10 etaje, oferă 343 de camere duble moderne, cu o capacitate de 686 de oaspeți. Dispune de 3 lifturi, ultima generație, rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, loc de joacă pentru copii, distracție la piscină – una pentru copii și una pentru adulți – cu vedere la mare, spațiu special pentru 150-200 de șezlonguri, umbrele, măsuțe, dușuri, grupuri sanitare, aer condiționat, parcare, informații turistice și o gastronomie diversă și servicii bune.

Lângă Hotel Aurora avem Restaurantul Aurora, cu condiții la fel de bune ca și Hotelul, cu o capacitate de 600 de locuri. Încă din 2008 Hotel Aurora Mamaia este într-o modernizare constantă, pentru a oferi cele mai bune condiții turiștilor. În stațiune interesul și punctele turistice sunt diverse, este imposibil să le ratezi, datorită faptului că Mamaia a fost fondată cu peste 2500 de ani în urmă, diversitatea și punctele de atracție turistice sunt numeroase, cu influențe din Grecia, Roma antică, Turcia, etc. Exemple putem da multe însă ca interes avem, Piața Ovidiu, acesta a fost denumită după un poet, exilat, fiind acuzat de adulter în cărțile lui, prima parte este cartea Tristelor, alcătuită din 10 elogii, prin glorificarea și complicitatea amorului liber, Moscheea ” Carol I”, Catedrala catolică ” Sf. Anton de Padova”, Farul Genovez, Satul de Vacanță amenajat în sudul stațiuni între lacurile Tabacarie și Siutghiol, un loc plin de lumini, distracții; trenulețe, carusele, roller-coaster, ciocane, celebru fiind LUNA PARK – arhitectură, artă, istorie și edificiile Romane și Grecești, galerii de artă – deschise cu program prelungit, ca atracții moderne avem cazinouri și terase deschise non-stop, oferind distracție și muzică diversă, în funcție de preferințe. Distracții pe mare avem de unde alege – că doar are balta pește😉- Ski-jet, scufundări, parașutism, o plimbare cu barca cu motor, pe uscat putem juca, fotbal, tenis, volley sau ne putem plimba pe Pontonul Mamaia.

Ne întâlnim și anul acesta, pregătiți pentru și mai multă distracție, atât pentru noi adulții cât și pentru prichindeii noștri.

Fotografii de pe site-ul Hotel Aurora Mamaia

Spring SuperBlog 2018

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.