PrepelixPano, vânătoarea de prepelițe.

JOC COPII, inovație, nouă apariție, captivant și concentrare maximă.

Câți dintre noi avem descărcate pe telefon diferite jocuri online sau nu. Vă spun eu, majoritatea. Nu-i nimic rău în asta, și acesta este un mod de a te deconecta de la lume, de la gânduri, să te distrezi sau pur și simplu, amuzament. Nu prea sunt eu cu jocurile, dar și când mă apuc de unul, să te ții, că până mă plictisesc de el, nu-l mai las, dau în mintea copiilor. Cele care mă provoacă la jocuri sunt, fiica și cumnata mea.

Că ești în stație, autobuz, mașină, la serviciu, acasă, în tren sau oriunde, peste tot vezi persoane care se joacă pe telefon. Noul JOC PREPELIX PANO, este jocul în care la vânătoare de prepelițe, pierd noțiunea timpului . Echipa Phenomedia a creat în 2000 în materie de jocuri PC, PerpelixPano acesta a devenit viral, majoritatea românilor care dețineau pe atunci un calculator îl aveau instalat, chinuindu-se să bată noul record. După 18 ani, Prepelix s-a adaptat la noua tehnologie, pentru mobil.

JOC PREPELIX PANO

Acesta este un joc jucăuși, devii atât de prins de năzdrăvanele prepelițe care se joacă cu tine, la început mai puține, pe parcurs o să vezi că apar din ce în ce și mai multe, parcă să-ți facă în ciudă. Unele mai aproape și mai dolofane, altele mai îndepărtate, zburând de parcă le urmărește cineva. Decorul jocului este o câmpie pe timp de toamnă, într-un loc lângă o casă, plin cu lucruri vechi, tot felul de adunături nefolositoare, și-o mică grădină lângă locul de unde stai și aștepți să le împuști. La fiecare prepeliță doborâtă ai un număr de puncte, (10,15,25) pușca se încarcă cu 6 cartușe și te mai trezești cu câte o prepeliță jucăușe care ține cu aripa o tigaie, aparându-se cu ea sau mai apare de te miri unde câte una, din aragazul abandonat, mașină, coteț, la un momen dat te trezești cu câte una direct în fața ta, și tu” Hop, stai că te iau”. Cele mai enervante sunt cele care se învârt pe lângă tine, alea chiar mă scot din pepeni. Timpul alocat pentru a acumula cât mai multe puncte este de 1:30 de secunde. Odată am ajuns la 600 de puncte, pușca se încarcă pe toată durata timpului, tot ce trebuie să faci este să nimeri cât mai multe, să nu risipești muniția, să nu tragi de timp și să nu ratezi. O să vezi că la un moment dat îți apar niște cufere, prepelița cu un zmeu, cea cu tigaia, încearcă să le iei. Prepelița cu tigaia mi-a dat bătăi de cap până am împușcat-o.

Vă dau un pont, stați întotdeauna în fața lor, la durata de câteva secunde, aștepți puțin și apoi doar miști puşca în sus sau în jos, ele își mențin traiectoria, nu se deplasează decât în față. 😉 Dacă ești un bun țintaș și îți stăpânești emoțiile și temperamentul, o să acumulezi foarte multe puncte.

Jocul mi-a adus aminte de melodia, Pușca și cureaua lată…” stai că te mai nimer odată”😁

PerpelixPano, un JOC MOBIL, interactiv și nebunatic, odată început nu vrei să mai pleci din fața telefonului, când le vezi că apar atât de multe îți dorești să le împuști pe toate.

Fotografii de pe PREPELIX PANO

Spring SuperBlog 2018

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: