Cuvântul îmbătrânire nu mai face parte din vocabularul nostru.

Iar și iar aceeași nebuloasă, ce produse vom folosi pentru protecția tenului, elasticitatea, fermitatea și luminozitatea lui. Întotdeauna lupta constantă cu imperfecțiunile care apar cu trecerea timpului, factorii dăunători tenului sunt: natura, efectele soarelui, vântul, umiditatea, alimentația, trecerea timpului și stresul cotidian, își pun amprenta asupra tenului. Bine că evoluția medicinală, ne sare în ajutor și noi o primim cu brațele deschise.

Cele mai folosite sunt produsele cu Acid Hialuronic, este o substanță care se găsește în corpul uman în mod natural, aceasta se găsește în fluidele din ochi și articulații. Rolulul lui în corp este de-a forma colagenul un rol plastic care conferă rezistență și flexibilitate, fără el articulațiile devin fragile și se deteriorează. Cu toate că face parte din corpul nostru, cu timpul cât și datorită altor factori el devine insuficient pentru a menține pielea și articulațiile într-o formă bună. Ați întâlnit persoane care nu-și arată vârsta, cu tenul perfect sau aproape perfect în conformitate cu vârsta reală, toate astea i se datorează Acidului Hialuronic, la persoanele acelea, corpul secretă mai mult acid hialuronic decât la altele, însă, să nu fim invidioși, datorită evoluției științei, acum ne putem folosi de substanță, o găsim atât la fiolă injectabilă sau parte din componenta unui produs dedicat tenului.

Farmec ne oferă gama de Fiole cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C,produsele conțin acid hialuronic pudră, lipozomal și vitamina C, fiind recomandate pentru îngrijirea tenului, uscat, normal sau matur.

Aceste produse conțin o concentrație de 2% de acid hialuronic, vitamina E, C, acid hialuronic pudră și lipozomal se găsește în fiole și crema pentu zona ochilor, crema pentru zi conține o concentrație de 1% acid hialuronic.

Gerovital H3 Hyaluronic C

Cremele de zi, de noapte, micelară și crema antirid contur ochi și buze, au efecte de estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea și regenerarea pielii. Sunt disponibile pentru toate tipurile de ten, astfel ne îmbunătățim starea de sănătate a tenului, ne oferă încredere în noi și rezultate vizibile.

fiolele cu Acid hialuronic și vitamina C Gerovital H3 Hyaluron C

De exemplu fiolele cu acid hialuronic, au ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, au efecte antirid, de umplere a ridurilor, hidratare și protecție a pielii, conferă și corectarea micilor imperfecțiuni; cicatrici, leziuni.

Sunt disponibile în toate supermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și din magazinele de brand Gerovital și online, pe http://www.farmec.ro.

Fotografii de pe Farmec

Spring SuperBlog 2018

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.