Tratamente pentru podoaba capilară și ten.

Luna trecută și aceasta am încercat câteva recomandări împotriva mătreții, apariția coșurilor și punctelor negre. Acestea din urmă apar în anumite perioade din lună datorită alimentației cât și factorilor din mediul înconjurător. Contrar așteptărilor, chiar au funcționat.

Pentru podoaba capilară aveți nevoie de:

– 500 ml bere

– 2 ouă

– o linguriță de sare.

Toate acestea se amestecă până se omogenizează bine, apoi îl aplicați pe păr, masând bine scalpul. Il lăsați să acționeze 20 de minute apoi înlăturați compoziția aplicată spălându-l bine cu apă din abundență, urmând apoi să îl spălați cu șamponul pe care îl folosiți. O dată pe săptămână faceți această procedură timp de o lună. La mine chiar a funcționat. Cu ceva timp în urmă am schimbat marca șamponului și m-am trezit că nu pot scăpa de măreață.

Pentru ten.

– O lingură de miere,

– O lingură de iaurt natural,

– O jumătate de cățel de usturoi, presat.

Le amestecați foarte bine și apoi o aplicați pe toată suprafața tenului, evitați ochii. Il lăsați să acționeze 10 minute apoi îl înlăturați, după ce ați scăpat de mască spălați tenul cu săpun, masând încet, la final folosiți o cremă hidratantă pentru ten. Am rămas impresionată, imediat după tratament tenul are o luminozitate mai mare și este fin, dispărând punctele negre și coșurile. Acum pentru cei care au probleme serioase cu tenul și apariția exagerată a coșurilor și a punctelor negre, nu știu dacă va funcționa. Acesta este un sfat din revista, Libertate pentru femei. Cele care aveți revista, o să găsiți tot felul de tratamente pe bază de miere.

Inconvenientul este mirosul. La cel pentru păr nu-i chiar așa de rău, dar la cel pentru ten, miroase îngrozitor. Rezistați și voi 10 minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.