Șase imagini uimitoare, greu de crezut că sunt adevărate.

1. Pisica cu două fețe.

Pisici vărgate, pătate sau cu culoare diferită la ochi, am mai văzut, dar așa ceva, nu. E absolut adorabilă, probabil i-a moștenit pe ambii părinți.

2. Deșertul Namib.

Deșertul Namib, se află în sud-vestul Africii, întinzându-se de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, pe suprafața de 1,200 km. Aici aflându-se și vestitul Munte de foc. Această fotografie este o imagine a dunei din apropierea râului Sossusvlei. Astfel de dune fiind considerate unice și datorită faptului că ele suferă modificări de la an la an, formele căpătate se datorează puterii vântului și apei.

3. Oceanul înghețat.

Temperatura necesara ca Oceanul să înghețe trebuie să fie de minim -35 °C, mai puțin de 28,4 grade Fahrenheit. Imaginea surprinsă cu călărețul ce traversează o fâșie din Ocean, probabil aproape de mal, este uimitoare.

4. Rolls Road.

S-a întâmplat în Japonia în 2011, în timpul unuia dintre cutremure. Două fâșii de drum au fost despărțite de nivelul terenului. Cel mai uimitor este faptul că imaginea ne arată calitatea asfaltului, acesta nici măcar nu a crăpat. Probabil că la noi într-o astfel de situație nici nu se mai cunoștea că acolo ar fi fost asfalt.

5. Societatea subacvatică.

Această descoperire a fost făcută accidental și nimeni nu îi poate afirma originea. Unii cred că sunt rămășițele unui oraș antic, care a fost acoperit de apă.

6. Footprints pe podea din lemn.

Această fotografie arată locul în care un călugăr se ruga în fiecare zi în același loc timp de 20 de ani. E greu de crezut că lemnul poate lua într-adevăr o asemenea formă, dar cine știe, poate e adevărat.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.