Testează-ți inteligența emoțională – Thomas J. Craughwell

Cine ești?

Autor – Thomas J. Craughwell

Titlul – Testează-ți inteligența emoțională

Pagini – 127

Editura – Litera

Testează-ți inteligența emoțională este o culegere de teste, 50 de teste, care te vor analiza din mai multe perspective. Toate aceste teste au rolul de a îți arăta anumite aspecte ale personalității, acestea răsfrângându-se asupra relațiilor cu membri societății, familie, prieteni, colegialitate, etc.

In inteligența emoțională nu contează educația, experiența, nivelul IQ… ci se axează mai mult pe relația cu cei din jur, modul de adaptare și relaționare cu cei din jur. Testele sunt făcute pe bază psihologică, ajutându-te să te descoperi pe tine însuți din punct de vedere emoțional. Emoțiile, anumite lipsurile, experiențe sau pur și simplu propria personalitate au dus la apariția unor stări, cum ar fi a timidității, reținerii, orgolios, îngâmfat, mândru, glumeț, satiric, caraghios, respingător, insuportabil, nerușinat.. Fiecare simțământ se răsfrânge asupra acțiunilor noastre vizibile; privire, ticuri, înfruntări, încruntări – acțiunile noastre vizibile îi îndepărtează sau îi aproprie pe cei din jur. În urma răspunsurilor date, veți afla cum sunteți priviți de cei din jur sau puteți pur și simplu’ să o luați că pe un mod de relaxare, dar în același timp descoperindu-vă și pe voi. 😉 Trebuie să răspundeți sincer la teste.

Sunt teste pe bază de colegialitate – la serviciu, familie, relațiea cu partenerul/ a, pe bază de încredere, stăpânire, pasiune în căsnicie, gelozie, comportament, fericire, etc.

Vă las aici un test, să-l faceți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.