Pasiuni Ascunse ” Roma” – Rodica Mijaiche

Magic and Books
Pasiuni Ascunse Roma

Autor – Rodica Mijaiche

Titlul – Pasiuni Ascunse ” Roma”

Pagini – 264

Editura – Librex

Volumul doi al seriei Pasiuni Ascunse, este exact ce am aşteptat, ba chiar pot zice că mi-a plăcut mai mult decât primul volum, asta datorându-se faptului că m-am ataşat de personajul Alessandro, fratele Alyssei din primul volum. În acest volum autoarea ne duce în centrul mafiei din Roma, trafic de persoane, prostituţie, trădari în mijlocul familiei şi o iubire cu suficient de multe răsturnări de situaţie, secrete şi regrete.

Alessandro, după uciderea tatălui se refugiază în lumea luptelor ilegale, astfel îşi poate câştiga existenţa şi a se ascunde de criminal. Banii câştigaţi din lupte îl ajută să ducă o viaţă bună, dar şi de a-şi lua înapoi vechea lor locuinţă din Roma, pe care au pierdut-o, fiind confiscată de creditori: acolo fiind colţul lor de aminitiri ca familie, dar şi singurul lui refugiu în trecut şi amintiri frumoase. În toţi aceşti ani el este umbra surorii lui, încercând să o apere de partenerul tatălui său. Doar dorinţa de răzbunare îl face să meargă mai departe în ciuda tuturor greutăţilor şi demonilor ce-l stăpânesc. Acesta se îndrăgosteşte de prietena surorii lui, Regina, atracţia între cei doi este foarte puternică.

Regina Nunzio, este înfiată de marele mafiot din Roma, acesta simte iubire şi duioşie faţă de Regina chiar din momentul în care o vede, dorindu-şi o fetiţă, dar în acelaşi timp îi aduce aminte de marea lui iubire. Viaţa Reginei în mijlocul familiei nu este una uşoară, asta datorându-se mamei vitrige şi fratelui care o tot hărțuieşc. La vărsta de optsprezece ani hotărăşte să părăsească familia, luând această decizie din momentul în care află cu ce e ocupă familia, dar şi faptul că fratele ei încearcă să o violeze, fiind salvată de confidentul tatălui ei. Aceasta pleacă la New York şi devine un fotomodel de succes.

” Încerc să mă strecor printre toți oamenii ce-și aruncă monedele în fântână, plini de speranță. Când ajung cât de aproape îmi doresc, îmi găsesc un loc și mă așez. Privesc în sus spre marele Neptun, cel care veghează în continuare din caleaşca lui în formă scoică. Îmi aduc aminte cât de frică mi-a fost când l-am cunoscut pe Franco. Și nici nu știam că este tatăl meu. Ce mică este lumea, mă gândesc melancolică. Dar mi-ar fi plăcut să aflu mai multe despre mama mea naturală.”

După mulți ani Regina este găsită de fratele ei, acesta vrea să o vândă cercetătorului Gill, acesta ocupându-se şi cu traficul de care vie. In felul acesta poate scăpa de ea. Paolo fiind desmoştenit de tată, în urma a ceea ce a aflat, hărţuirea asupra Reginei și asasinare mamei Reginei. Pe parcurs avem parte de noi dezvăluiri, secrete şi descoperiri neaşteptate; ca până la final să se dovedească că Regina chiar este fiica domnului Nunzio.

– Imi pare rău, începe el. Atât de rău pentru tot ce ți s-a întâmplat, continuă fără niciun preambul, și realizez cu stupoare că a aflat totul…

Vreau să stai cu mine. Nu mai am mult. Te vreau lângă mine.

Nu vorbi prostii, îl cert cu lacrimile înnotându-mi în ochi și arunc o privire spre Alessandro. Dă din cap, fiind de acord.”

La propunerea lui Carlo, Alessandro devine protectorul Reginei. Regina este chemată acasă pentru că tatăl ei a făcut un preinfarct. Revederea dintre cei doi este foarte emoționantă.

Avem parte de o iubire cu foarte multe obstacole şi multe încercări ce le pun sentimentele la îndoială. În cel de-al doilea volum ne întâlnim şi cu cuplul Alyssa şi Chase, dar şi o viitoare relație dintre nepoata lui Chase şi şoferul lui.

Oare cum vor parcurge Regina şi Alessandro toate obstacolele, Alyssa îl va întâlni pe fratele ei sau mafia i-l va lua definitiv, nedându-i şansa de a-l vede după atâţia ani. Alyssa află că el este protectorul ei misterios, în toţi aceşti ani.

Mi-a plăcut cartea și abia aștept să citesc și volumul trei. E o carte care se citește ușoar și repede, dacă vă nimeriți să o citiți într-o zi în care timpul este mai liber, până seara ați și terminat-o, cel puțin la mine așa a fost. Cu toate că am citit-o repede, am avut parte de momente pline de tensiune, la un moment dat nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul, te prinde în acțiune ei fără să vrei.

Reclame

6 gânduri despre „Pasiuni Ascunse ” Roma” – Rodica Mijaiche

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: