Ultima noapte de sex Prima noapte de dragoste – Ştefania Sandi and Bogdan Marcu

Autor – Bogdan Marcu and Ştefania Sandi

Titlul- Ultima noapte de sex Prima noapte de dragoste.

Pagini- 239

Editura- BookZone

Adam

„Sexul poate că mă defineşte mai mult decât dragostea. Haosul poate că mă defineşte mai mult decât liniştea. Incertitudinea poate că mă defineşte mai mult decât siguranţa.”
jurnalulunuiadam

Adam, genul de bărbat conştient de propria lui atracţie fizică, de metodele de atracţie şi o siguranţă în propriile lui atuuri învecinată cu stima de sine. Dependent de sex, iubeşte femeile, iubeşte relaţia intimă dintre un bărbat şi o femeie, iubeşte libertatea şi avantajele ei. Chiar el afirmă că dependenţa lui de sex este mai mare în comparaţie cu a celorlalţi bărbaţi, toate sunt deduse din conversaţiile cu prietenii lui. Nu-l interesează iubirea, cum vede o femeie ce-l atrage, instinctul se trezeşte la viaţă. Nu ştie ce este iubirea şi nici nu vrea să ştie sau să experimenteze, din tot ce a văzut la prietenii lui asta aduce doar necazuri şi bătăi de cap prea mari, durere, lacrimi şi sentimente investite cu urmări dureroase. Pentru a aduce o femeie în patul lui e în stare să se folosească chiar şi de avantajul banilor, nu-l deranjaza că a cumpărat-o, contează doar finalul. Şi cum de bani nu duce lipsă, se foloseste de ei la maxim, fiind în stare să cumpere femeia pe care o doreşte cu cea mai scumpă sticlă de vin, cu o geantă, cu o cină scumpă, o plimbare cu maşina, face totul pentru a avea-o. Statutul de burlac cu bani şi atrăgător îi face calea uşoară spre o viaţă trăită la maxim, își dorește să se desfete cu viața, cu beneficiile oferite de istețimea lui în afaceri, succesul și munca depusă. Dependenţa lui de sex este încă din adolescenţă, fiind fascinat de actul în sine, dar şi de femeie, dorinţa de a ajunge acolo l-a făcut şi îl face să mintă cu insolenţă, să promită şi luna de pe cer, să-şi calce în picioare orgoliul, doar ca să ajungă în patul femeii.

Eva

„Să nu te dai în lături din calea iubirii, draga mea. Nu-ți îngreuna calea spre fericire fugind de iubire doar pentru că, alături de ea, vine la pachet și un soi de teamă. Ascultă-mă pe mine, oricât ai fugi de iubire, dacă ea este sortită, n-ai cum să scapi. „

#tentațiileuneieve

Eva, dependentă de dragoste, dependentă de principiile de dragoste după care s-au ghidat bunicii ei. Pentru ea sexul înseamnă dragoste, iubire, dăruire. Nu s-a implicat în nicio relație intimă dacă nu a simțit că este îndrăgostită de el, de bărbatul pe care și-l dorește. Dezamăgirile au făcut-o să creadă că dragostea nu este destinată pentru ea sau cel puțin încă nu a găsit bărbatul care să se dedice în totalitate relației, să depună pasiune, iubire, devotament. După o despărțire întotdeauna pică în propria agonie, nu iese afară, devenind melancolică și fără puterea de a lua-o de la capăt. Își aduce aminte cu melancolie și dragoste de relația dintre bunicii ei, de privirea împărtășită de cei doi, de dragostea și puterea de lupta unul lângă celelalt, trecând peste toate obstacolele, Eva visează la o astfel de uniune cu partenerul.

Avem povestea a doi protagoniști în rolurile principale, fiecare își expune propria trăire, propriile frământări și idealuri. La început fiecare își descrie personalitatea, dorințele, trăirile și experiențele. După ce ai trecut de prologul personalității începi să intri în acțiunea propriu-zisă.

Când cititorul este femeie cartea capătă forme diferite, unele dintre noi ne gândim la ea ca la o poveste emoționantă, acea poveste în care noi, femeile, avem puterea de a îmblânzi un cuceritor și că finalului este întotdeauna ca în basme sau unele dintre noi putem deveni defensive, să blamăm personajul masculin, să-l urâm pentru insolența sa mult prea mare. Indiferent cum ai vede sau cum te-ai raporta personal la personaje, ideea e că este o carte ce mi-a adus suspans, mirare, incertitudine, m-a făcut să fiu sceptică că relația celor doi va funcționa. Și un avantaj este că povestea este reală, ne putem bucura de plăcerea de a intra în intimitatea fizică și sentimentală a două ființe umane, de a le descoperi personalitățile.

Eva

Fericirea unei femei nu trebuie să poarte cămășă, barbă și să aibă nume propriu.”

#tentațiileuneieve

Întâlnirea dintre cei doi și consecințele ei îi schimbă, ambii fac pași pe care nu i-au mai făcut până acum: Adam își consumă relația intimă fulgerătoare pentru prima dată în patul unei femei și nu la el acasă, ba chiar face o acțiune intimă pe care nu i-a mai făcut-o nici unei femei. Eva, întrece și ea granițele normalului ei, are o relație intimă fulgerătoare, pentru prima dată aceasta decide să nu se mai gândească la consecințe și să fie egoistă, să se gândească la propria ei plăcere.

De aici încolo acțiunea te ține și mai mult cu sufletul la gură, dar intervine și incertitudinea că relația va funcționa. M-a amuzat reacția lui când a realizat că este la ea acasă și ceea cea a făcut. Mi-a dat senzația că obsesia lui de a nu întreține relații intime cu femei la ele acasă poate fi datorata faptului că o locație aleasă îi oferă, ba putere, ba vulnerabilitate, îl debusoleaza, îl face să se simtă folosit sau dacă este la el acasă să se simtă că el este cel care se folosește de ea și nu invers. Oricum, reacția lui mi-a adus multe gânduri, și încercam să analizez. Cartea mi-a stârnit multe reacții, la un moment dat o îndemnam și îl îndemnam să nu ia decizii pripite, pentru că decizia de a se multa împreună atât de repede nu mi-a dat siguranța că ei or să meargă spre bine, prea mult timp. Finalul fiind total neașteptat, la așa ceva nu mă așteptam. Cum va decurge relația lor din momentul în care sentimentele lui sunt atât de schimbătoare; ba nu o mai vrea, pentru că-ți dorești vechea viață, își vrea libertatea înapoi, ba o vrea. Pentru a realiza cât de mult o iubeștie are nevoie de un impuls, de sentimentul că n-o s-o mai vadă, că distanța i-o poate lua pentru totdeauna sau poate e nevoie doar de un simplu mesaj care să-i arate cât de mult l-a iubit și-l iubește.

Mi-a plăcut cartea pentru că m-a ținut în priză, straniu este că nu avem multe scene intime, doar una, și aceea este din ce își aduce ea aminte a doua zi, nu cu multe detalii. De ce spun straniu? pentru că titlul te duce cu gândul la mult mai mult decât este cartea în realitate, și asta chiar m-a bucurat. Cartea aș recomanda-o adolescentelor, deoarece au posibilitatea de a citi cum gândește un bărbat, să vadă dincolo de aparențe sau s-ar putea să rămână la finalul ei cu impresia că vor fi și ele norocoase și vor reuși să îmblânzească un libertin – rar realizabil. Abia aștept să citesc și partea a doua, finalul fiind neașteptat.

Cartea o puteţi comanda de pe Bookzone.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: