Aventurile unei fete de la oraş de Meredith Wild

Autor – Meredith Wild

Titlul – Aventurile unei fete de la oraş

Pagini – 186

Editura – Trei

Traducere – Iulia Dromereschi

Roman din seria – Misadventures

„Ar fi suficient de aproape de oraș ca tu să lucrezi când ai nevoie, iar eu nu ar trebui să mă confrunt cu claxoanele și mulțimea de oameni tot timpul. Ea tace. Nu știu ce altceva să mai spun și cât din suflet îmi mai pot pune pe tavă.

Madison Atwood, după divorţ încă simte furie, respingere, eșec şi neputinţa de a-l face să simtă și el ceea ce simte ea. Ea şi fostul ei soţ se cunosc din adolescenţă, reuşitele şi faima lui îi sunt datorate şi ei, ea a fost singura care i-a fost alături, aşa cum face o soţie bună şi devotată, însă ceea ce a primit în schimb a fost dezamăgire, eşec și furie. Madison speră că cu timpul toate aceste sentimente se vor evapora şi sufletul ei se va linişti. Madison hotăraşte să-şi ia o vacanţă, să se detaşeze de toată nebunia cu presa și stresul de după divorţ.
Luke Dawson, fost marinar în forţele speciale. După doisprezece ani de activitate în grupul soldaţiilor din SEAL, luând parte la cele mai oribile misiuni, uneori de neimaginat. Mintea lui este plină cu amintiri, cadavrele, sunete de ţipete şi focul armelor lasă cele mai adânci traume. După retragere, acesta încearcă să se integreze în societate, însă toate eforturile îi sunt în zadar, zgomotele si forfota oraşului îi dau starea de agresivitate, chiar şi cel mai mic zgomot de maşina îl face să reacţioneze ca şi cum ar fi pe câmpul de bătălie. Moşteneşte un teren împădurit cu o întindere mare, departe de oraş, din acel moment ia decizia de a se mute acolo, departe de lume, departe de temeri şi coşmaruri. Teama că într-o zi nu va mai putea să se controleze şi un sunet îl poate face să reacţioneze violent la adresa unei fiinţe umane, îi dă puterea de a se izola de lume.

Vacanţa ei şi decizia de a deveni exhibiţionistă, o aduce faţă în faţă cu Luke, aceasta nerealizând că gestul ei poate fi un spectacol erotic pentru un bărbat care este izolat de civilizaţie şi fără a mai avea o activitate sexuală de cinci ani.
Întălnirea celor doi este una amuzantă, planul dat de autor este impudic, stărnind între cei doi dorinţe şi fantezii din cele mai indecente. Ce mi-a plăcut la carte este acţiunea, cadrele, trăirile lor, trecutul, emoţiile, obstacolele şi tăria de caracter, dar şi latura sensibilă. Cum vor depăşi cei doi trecutul, temerile, dificultăţile, şi până unde sunt în stare să meargă pentru a fi împreună. Vor reuşi să ajungă la un punct comun încât să îi favorizeze pe ambii?

Cei doi se îndrăgostesc, mica vacanţă şi izolarea nu mai sunt suficiente, este nevoie de mai mult, vor trebui să ia o decizie încât amândoi să poată face faţă impedimentelor şi dorinţelor. Ea îşi dorește viaţa de la oraş şi să-şi continue cariera, el nu poate face faţă zgomotului din oraş, dar îşi doreşte să fie cu ea. Ce decizie vor lua şi cum va acţiona Madison în momentul în care se vede nevoită să facă faţă avansurilor fostului soţ, decesul fostei soacre, care i-a fost mai mult mamă decât soacră şi noilor sentimente faţă de Luke. Luke îi stârnește sentimente şi reacţii nemai experimentate, şi-l doreşte pentru totdeauna, dar va trebui să ia în considerare şi starea lui de stres post-traumatică,(TSPT) decizia să fie una care îi va mulţumi pe amândoi.

O carte nerecomandată pudicilor şi iubitorilor de clasic. Conţine multe scene intime, descrise amănunţit. Aşa că, dacă nu aveţi 18 ani, n-o citiţi.

Reclame

2 gânduri despre „Aventurile unei fete de la oraş de Meredith Wild

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: