Vacanță cu iz de lalele și dragoste

A venit toamna și odată cu ea și un eveniment important în viața părinților mei, celebrând 3 decenii și, de căsătorie. Cum eu m-am bucurat de o vacanță relaxantă și priveliști încântătoare, m-am gândit să le ofer o vacanță romantică pentru a se relaxa și uita pentru o perioadă de timp de toate solicitările de zi cu zi, dar și pentru a se bucura unul de altul într-un cadru romantic și pe măsura caracterului și temperamentului lor.

Fiind fiica părinților cu siguranță plăcerile sunt pe aceeași lungime de undă, și m-am gândit la OLANDA, în Amsterdam, cunoscută ca Veneția Nordului, cu peste 100 de canale și o arhitectură datată din secolul al XVII- lea bine conservată, unde se pot bucura de atâtea lucruri minunate, se pot plimba în Cartierul Roșu, pot vizita muzeele istorice ( Van Gogh, Rijksmuseum), palatele regale Koninkligk Paleis sau casa Anne Frank pe malul canalului Prinsengrachta, cartierul Begijnhof, pot admira artefacte din istoria nautică ce sunt expuse în incinta Scheepraartmuseum, se pot relaxa în parcul Vondel sau așa cum a fost denumit la inaugurarea lui în anul 1865,, Parcul Vieuwe” sau în piața de flori, (fiind singura piață plutitoare din lume) se pot plimba cu barca pe canalul Prinsengracht, Singel, află cum se fabrică diverse sortimente de brânzeturi, de a intra în epoca de demult, de a vedea cum sunt fabricate morile de vânt, de a fi înconjurați de frumusețea și mireasma lalelelor, de a se plimba pe canalul Cruise și de a experimenta o gastronomie nouă și inedită, de a se întoarce în momentele când lipsa grijilor și stresul sunt date uitării, dar și de a simți fiorii momentelor dintre doi oameni care se iubesc.

Așa că a venit timpul ca în această toamnă să le fac o surpriză, o vacanță pe care o merită cu prisosință. Cu această vacanță vreau să le mulțumesc pentru tot ceea ce mi-au oferit, pentru toate nopțile nedormite și toate încercările la care i-am supus, pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul acestor ani, pentru sprijinul și susținerea oferită, chiar și pentru acele momente în care sfaturile nu au fost pe placul meu, dar aveau scopul siguranței mele.

Îmi încălzesc palmele și mă pregătesc de a căuta destinația și de-a pune totul în ordine pentru surpriza ce le-am pregătit-o. Am stat și m-am gândit, ce le-aș putea oferi încât surpriza să fie mare? Și-am găsit! O excursie City Break Cristian Tour, de 3 zile.

Căutând la oferte city break Cristian Tour ,am avut de unde să aleg, ba chiar s-a nimerit să fie în ofertă și destinația la care mă gândisem eu. Așa că m-am oprit asupra ofertei city break în Amsterdam, ceea ce era și-n preferințele mele, în țara lalelelor, cea plină de parfum, mister, romantică și bogată în atracții turistice de neuitat.

Am intrat pe pagina bilete de avion Cristian Tour și-am făcut rezervare pentru două persoane, astfel încât plecarea să fie cu zi înainte de aniversare lor, dar asta nu era de ajuns, trebuia ca totul să fie făcut ca la carte, luând decizia de a intra și la pagina de hoteluri Cristian Tour, odată ce am terminat și cu aceste pregătiri m-am axat și pe ceea ce urma, de a pregăti broșuri pentru a le arâta ceea ce vor putea vizita și experimenta. Cu toate pregătirile terminate și surpriza înmânată nu pot decât să le urez cu toată dragostea, Vacanță plăcută!

Foto – Cristian Tour

Competiție SuperBlog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: