Avantajul unui video, Vindem – Ieftin

Sunt o împătimită a vremurilor de demult, de multe ori mă gândesc că mi-ar fi plăcut să mă fi născut cu 2, 3 secole în urmă. Secolul XXI are dezavantajele lui, și nu sunt puține, dar are și avantaje, de care mă pot bucura și beneficia. Dând la o parte ceea ce nu-mi place și punând în valoare calitățile și beneficiile secolului cu tehnologia și evoluția lui, acesta ne dă posibilitatea de a ne îndeplini dorințele, necesitățile și capriciile.

Una dintre tehnologii este cea care ne oferă posibilitatea de a filma, ceea ce ne oferă multe avantaje. De curând căutând firme, furnizori de materiale de construcții, am dat peste un video, recenzii video pus de un client al furnizorului sau mai bine zis așa cum se recomandă firma respectivă, ca fiind un broker, acesta îmi oferă posibilitatea de-a profita de o reducere dacă la comanda făcută pun un video cu livrarea acasă, pe Vindem-Ieftin. ro.

Intrând pe descrierea furnizorului, (în definitiv trebuie să aflăm cât mai multe despre recomandările și ofertele lui) am descoperit că este făcut după un nou concept la noi în țară. Vindem-Ieftin – Casa de Comenzi, nu oferă prețuri fixe, prețul lor fiind 10- 15% mai mic decât al depozitelor, în funcție de cantitatea comandată, și prețul variază, aceasta nu îți oferă materiale care au trecut pe la mai mulți furnizori, ci direct de la producător ajunge la tine, având posibilitatea de a compara prețurile și consiliere gratuită.

Acum să fim cinstiți, câte dintre produsele pe care le cumpărăm au prețuri mari datorită intermediarilor, uneori se ajunge chiar la 3/ 4 intermediari, dacă nu mai mulți, așa că prețul este în conformitate cu cercul acesta. Nu în avantajul nostru. Câți dintre voi nu văd achiziționarea produselor de construcții o corvoadă, timp pierdut și nervi – dacă se întâmplă ceva cu produsele? Uneori primim sfaturi ce includ doar ceea ce știm – de multe ori nu din cele mai bune, pe când aici consilierii îți oferă produse variate și calități diferite, având posibilitatea de a alege ce este mai bine pentru tine, transportul se face chiar și pe șantier, nu doar la client acasă.

M-am încumetat și am intrat pe site să văd ce produse ofertă, și, într-adevăr sunt multe, te poți aproviziona chiar și dacă ești la stadiul de a-ți începe ridicarea unei case, și nu numai: țiglă metalică, profile metalice, panouri sandwich, plăci OBS, rigips, tâmplărie PVC, ADF, piatră decorativă, etc.

Cum mie îmi trebuia doar anumite produse; ferestre, uși, pavaj, tapet și profile decorative, m-am axat mai mult pe căutarea acestora. Cu o comandă ce ar include 19 ferestre, plus pavajul, ușile și tapetul, costul este substanțial, așa că orice economie este bine-venită. Ceea ce mă bucură este că oferă posibilitatea de a avea de unde alege; culori diferite, dimensiuni, calitate, benefici, modele. Dacă am calculat bine voi avea multe avantaje, prețul – ce este foarte important – garanția că comanda va ajunge la timp, siguranța că nu se va întâmpla nimic neprevăzut pe timpul transportului și pot lua totul dintr-un singur loc, fără să mai bat drumuri inutile, mă scutesc de a merge și a supraveghea comanda. Că până la urmă, știți cum e? Ce încredere poți avea că încărcătura va fi luată în maximă siguranță, ar fi și culmea ca produsele să ajungă cu daune.

Pentru căci comanda ar include o gamă diferită de produse am posibilitatea ca prețul să scadă între 15-20% per total, din prețul fix pe bucată, o economie consistentă, cu banii economisiți mai pot cumpăra și altceva.

În final pot zice că avantajul unui video și posibilitatea de a comanda online sunt bune, iar casa va fi așa cum ți-o dorești, oferindu-ți ca deciziile și economiile să fie în avantajul tău.

Foto – Vindem-Ieftin.ro

Competiție – SuperBlog

Reclame

5 gânduri despre „Avantajul unui video, Vindem – Ieftin

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

Cititor necunoscut

citește ce vrei, când vrei, cum vrei

Stări (in)depedente de alți oameni.

Nu ești niciodată singur, ci ai ocazia să fi tu însuți.

Zâmbetul Soarelui

Un blog de Sorina Chirilă

vipera de biblioteca

Nu fac recenzii, nu povestesc carti, doar imi spun impresia lasata de o carte .

Un inger visator

despre mine si ceea ce ne înconjoară

Andreea Mătea

OPEN HAPPINESS

TEEN THOUGHTS

"writing is a way of talking without being interrupted" — Jules Renard

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Dana-Georgiana Mortan

~ Nihil sine Deo ~

Read it out

”I`ve lived a thousand lives.”

Jocul de-a v-ați ascunselea

”Îmi plac domnițele la ananghie. De aceea nu mă grăbesc să le salvez. Îmi lasă mai mult timp să mă bucur de spectacol!”

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

Ela Albu

Fashion blogger

Sânge şi Trandafiri

Poveştile noastre întunecate...

Fărâme de suflet

Simte fiecare suflare de viață cum îți cutreieră întreaga ființă!

%d blogeri au apreciat asta: