Sculptează cu ajutorul tehnologiei

Undeva la cota o mie și, între pomii măreți, falnici și mândri. Acolo în cabana aceea cu geamuri mici, construită din trupurile pomilor, cu patru trepte care te duc în prispa casei, unde stau de streze un balansoar, o măsuță, două scaune și ușa masivă sculptată, ce te îndeamnă la a explora. Undeva acolo deasupra casei, stă mândru un cos de fum, cu ale lui umbre ce aruncă nori cenușii ce te învăluie într-o poveste de iubire ce parcă nu ar putea fi sfărâmată niciodată.

Amintirea te înfășoară ca pătura frunzelor de toamnă, îți trezește fiecare simț, mirosul de cafea proaspătă, aerul dulce și mireasma scoarței de copac, simți cum esența lemnului îți pătrunde în fiecare fibră a corpului, ochii lui ce te fac să te pierzi, mâinile ce te-au făcut să iubești lemnul, să-l simți, să-l alinți, să-l sculptezi ca pe trupul iubitului, să-i dai formă, să-i simți fiecare contur, să fii dură cu el, dar în același timp să-l seduci, să te duci în lumea dragostei a extazului, să-l iubești ca și cum ar fi ultima noapte cu cel iubit…

Până la urmă, amintirea rămâne doar o amintire ori rămâne fantezia unei iubiri imaginare ce s-a rătăcit printre pietre, dălți, bucăți de lemn și copaci…

În a iubi sculptura și ce poți face dintr-un metal, lemn sau alte materiale nu semnifică că asta se poate face doar la mână – cu toate că are farmecul ei în a simți cum tu ești cel care modelează, cel care simte fiecare transformare. Și cu toate astea tehnologia ne oferă posibilitatea de-a vedea sub ochii noștri cum o imagine sau niște cuvinte pot fi gravate pe o bucată de metal sau lemn. Iubesc să simt sub buricul degetelor acele canturi, închid ochii și-n imaginea minții îmi apar formele ce sunt săpate în material, mă desfăt cu senzații ce îți pun sângele în mișcare. Te poți bucura de zâmbetele celor care vor ca un text sau o imagine să fie imprimată acolo, pe acel ceva, ce va dăinui peste timp.

Datorită tehnologiei poți combina pasiunea cu afacerea. Una dintre tehnologii este gravatorul cu laser BML-FC, este un marcator de tip fiber laser pentru metale, argint, oțel inoxidabil, alamă, aluminu, poate grava și materiale nemetalice, lemn, ABS, Nylon, PVC, exclusă sticla. Colop România aduce în atenție o gamă largă de produse pentru gravare și marcare a diferitelor materiale. Cu ajutorul acestor produse puteți să vă faceți propria afacere. Pentru afacerea mea am ales BML-FC.

BML-FC fiber laser pentru marcare ultra-rapidă pe metale și nu numai. Are o suprafață de lucru de 10×10 cm sau 20x20cm, putere de 20W sau 30W, cap de gravare SCANLAB (Germania), lentilă NORTH -SMITH ( SUA), conexiune UBS, format compact, se poate așeza pe birou, cap de scriere, geam de protecție, pereții laterali se pot deschide iar ușa frontală se poate elimina pentru a face loc unor obiecte mai mari, masa de lucru este monitorizată, se poate focusa prin măsurare sau cu două puncte roșii, include pedala de control pentru serii mari, se poate atașa opțional un suport rotativ pentru marcarea inelelor, permite scrierea până la 800 de caractere pe secundă.

Cu o așa minune a tehnologiei poți să-ți deschizi propria afacere pe care o poți face din plăcere, ne necesitând o muncă titanică iar rezultatele vor fi din cele mai satisfăcătoare. Cu ajutorul ei pot fi părtașe la bucuria unui om ce își gravează prima siglă a propriei lui afaceri sau pot lua parte la gravarea a două inele ce stau ca dovadă a iubirii dintre doi parteneri. Cu ajutorul gravatorului cu laser pot să-mi îndeplinesc dorința și pasiunea laolaltă cu afacerea.

Foto- Colop România

Articol pentru competiția SuperBlog 2018

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

Cititor necunoscut

citește ce vrei, când vrei, cum vrei

Stări (in)depedente de alți oameni.

Nu ești niciodată singur, ci ai ocazia să fi tu însuți.

Zâmbetul Soarelui

Un blog de Sorina Chirilă

vipera de biblioteca

Nu fac recenzii, nu povestesc carti, doar imi spun impresia lasata de o carte .

Un inger visator

despre mine si ceea ce ne înconjoară

Andreea Mătea

OPEN HAPPINESS

TEEN THOUGHTS

"writing is a way of talking without being interrupted" — Jules Renard

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Dana-Georgiana Mortan

~ Nihil sine Deo ~

Read it out

”I`ve lived a thousand lives.”

Jocul de-a v-ați ascunselea

”Îmi plac domnițele la ananghie. De aceea nu mă grăbesc să le salvez. Îmi lasă mai mult timp să mă bucur de spectacol!”

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

Ela Albu

Fashion blogger

Sânge şi Trandafiri

Poveştile noastre întunecate...

Fărâme de suflet

Simte fiecare suflare de viață cum îți cutreieră întreaga ființă!

%d blogeri au apreciat asta: