Work and Travel, șlefuirea studentului și omul de succes de mâine.

Work and Travel, oferte turistice probabil că v-ați întâlnit des cu acest enunț. De fiecare dată când mă întâlnesc cu această propoziție mă face să mă gândesc la viitorul fiicei mele. Cu toate că are doar 12 ani, tot ce-mi doresc pentru ea, tot ce o sfătuiesc și o îndemn este să experimenteze, să cunoască, să simtă libertatea de alegere, să cunoască culturi noi, mentalități diferite, să exploreze, să interacționeze cu diferite tipuri de persoane chiar și diverse joburi, să știe să lucreze în echipă, grup, toate aceste îndemnuri sunt date cu certitudinea că cultura ei generală și dezvoltarea ei ca om, personalitate și responsabilitate o vor face o persoană inteligentă, sigură pe ea, informată, vor face din ea o femeie puternică, independentă, onestă, modestă, cu o moralitate bine clădită și un bun psihic atunci când se va găsi în situații de stres sau indecisă. Fiecare nouă experiență a copilului tău în deosebi a tânărului și adultului de mâine, îl vor ajuta foarte mult.

Inițiativa unui astfel de program de schimb cultural internațional are scopul de a familiariza studenții la zi, străini și nu numai, cu viața și cultura Americii moderne și de a da posibilitatea Statelor Unite ale Americii să ia contact cu alte culturi, îi poate aduce unui tânăr multe beneficii ca:

  • șansa de întâlni cultura americană, de a vizita orase și a munci pe perioada vacanței de vară pentru a câștiga banii investiți în program și de a vizita locuri de neuitat.
  • exersare limbii engleze, posibilitatea de a ajunge la perfecțiune.

  • O nouă perspectivă asupra vieții, diferențele și asemănările culturilor.

  • extinderea comercială, business, îmbunătățire cunoștințelor, câștigarea experienței.

  • experimentarea situațiilor neobișnuite, însușirea de noi abilități în traiul de zi cu zi.

  • posibilitatea de noi prieteni participanți al programului Work and Travel.

  • independență și maturitate, etc.

Firea fiicei mele mă face să mi-o imaginez pe femeia din viitor, și simt cum inima mea o ia la galop, simțind mândrie și fericire. Încă de acum este un copil responsabil, dornic să se implice în orice proiect ce li se dă la școală, pentru ea toate astea sunt făcute cu entuziasm și plăcere. Ea este cea care se implică să-și adune colegii pentru a lua parte la proiectele date. Sincer, mi-o imaginez o lideră. Dar, poate este doar mândria de mamă, acea mândrie de care este stăpânită orice mamă din lume. Mintea, inima și ființa mea vor fi întotdeauna alături de ea, îndemnand-o să învețe, nu doar maculatura școlară, aceasta este doar o parte din instruirea ei ca persoană, apoi va urma experiența și practica, acestea din urmă fiind cele care o vor șlefui, o vor forma, dându-i înțelepciunea și cunoștințele necesare pentru a fi un om de succes.

Vor veni momente în care probabil teama noastră a părinților pentru siguranța ei își va face loc în inimile noastre fără să o facem voit. Teama aceea dacă copilul tău se va afla în siguranță în una dintre multele lui plecări. Și cu toate astea voi încerca să-mi stăpânesc temerile și să o îndemn să participe la tot felul de experiențe școlare, studențești, ș.a.m.d, să vadă lumea largă, să o ia de acolo de jos, ca într-un final să ajungă acolo în vârf.

Sprijiniți, fiți voi vocea rațiuni, îndemnului și încurajarea propriului copil, arată-i că lumea este mare și frumoasă, fii tu cel care îi întărește calea că poate fi fericit în același timp în care învață. Toate aceste programe își au rolul de a-i oferi tânărului o nouă șansă, o nouă perspectivă de a deveni adultul de mâine, nu își au nicidecum rolul de a înșela sau de a-ți pune în pericol copilul. Poate părea ciudat, dar să știți că am întâlnit părinți cărora le era frică să-și lase (copilul) adultul să participe la o astfel de inițiativă, că până la urmă odată ce a ajuns student nu mai este un copil. Conform statisticilor marea majoritate a studenților încă sunt dependenți financiar de părinți.

Cu sprijinul acestor inițiative cum este Work and Travel, studentul are posibilitatea de a deveni independent, dar și de a profita de o minunată vacanță într-una dintre destinațiile oferit, totodată acumulând experiență și practică.

Pentru participarea la un astfel de program, Work and Travel Vacanțe Speciale tot ce trebuie să faci pentru a fi acceptat este să suni sau te poți duce la agenție pentru înscrierea în program, obținerea de viză SUA, trebuie să fii obligatoriu student la zi la o universitate acreditată, să ai la tine carentul de student, cartea de identitate, să cunoști engleza la nivel conversațional, flexibilitate, responsabilitate și să-ți definitivezi studiile, și nu doar atât. Work and Travel îţi prezintă ofertele de job, cursuri gratuite de limba engleză, organizare interviului cu angajatorul, programarea interviului pentru viză, bilete de avion, emiterea permisului de muncă( DS-ul), perioada fiind de 4 luni,etc.

Ofertele pentru vacanța ta în SUA sunt variate, poți merge în lumea cazinourilor în vestitul Las Vegas, în fascinantul New York, sau de ce nu Chicago, San Francisco, Arizona, Florida – plaje, mare, soare- în marele Canion, Montana, orice ai alege destinația va fi una memorabilă, experiența va fi ceva de povestit, dar și de trăit, în special de trăit.

„Work and Travel / De la imposibil la posibil.”

Foto – Work and Travel / CND Turism – vacanțe speciale.

Articol pentru proba SuperBlog 2018

Reclame

Un gând despre „Work and Travel, șlefuirea studentului și omul de succes de mâine.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: