Prima întâlnire și garderoba

Prima întâlnire!? Dacă aș lua-o în ordine cronologică prima întâlnire nu a fost la propriu, ci la figurat, între el și fotografia mea :))) Dar aceea nu se pune. Cum să uiți prima iubire, primii fiori, prima senzație că îți fuge pământul de sub picioare. Nu, asta nu ai cum să uiți.

Cu toate că prima întâlnire dintre noi nu a fost programată, cel puțin nu de mine. Norocul a făcut să și meargă relația, cine și-ar fi imaginat că doar o simplă fotografie poate lega două suflete. Vă mai amintiți cum erați îmbrăcate la prima întâlnire? Că eu da.

La prima întâlnire, ceea ce îmi aduc aminte este că purtam o rochie albă din mătase cu flori mari și colorate, sandale fără toc și că în acel moment nu mai știam de mine. Genunchii îmi erau din gelatină, mai că mă prelingeam în jos, contactul cu solul mi-ar fi limpezit mintea. Inima bătea în așa hal încât era o rachetă pregătită de lansare pe lună. Sângele în vene nu-și mai găsea locul era la un maraton contra cronometru, respirație rară – de un tub de oxigen aveam nevoie – brațele inerte, mii de fluturi în corp, și gândul că am dat de necaz.

Postura lui de parcă era pregătit să fugă, dar în același timp să nu o facă, privirea aceea ce te duce în adâncul mării, promițându-ți stele, ochi albaștrii intens, care te făceau să te scalzi între cer și mare, zâmbetul în colțul gurii, o sprânceană ridicată, de parcă nu i-ar veni să creadă, incertitudine, fascinație și dorință, toate astea se citeau pe el. Trupul și eleganța lui m-au adus cu picioarele pe pământ, realizând fiecare imperfecțiune ce mă definește, gesturile mele, modul în care eram îmbrăcată, toate astea m-au făcut să fiu conștientă de tot ce mă înconjoară. Incertitudinea că vestimentația mea era una atât de copilărească mi-a dat starea de fâstâceală, mutându-mi greutatea de pe un picior pe altul. Promițându-mi că atunci când voi avea ocazia unei noi întâlniri să fiu mai atentă la vestimentație, parfum și să fiu mai sigură pe mine. Și așa m-am ales și cu a doua întâlnire.

La trei zile după prima întâlnire urma să ne revedem la o petrecere. În acea dimineață eram într-o stare frenetică, luând toată garderoba la probat. Acum încercam blugi, bluze și secunda următoare fuste, ba rochia neagră, ba pe ce albă, formând în jurul meu un maldăr de haine. Decizie, decizie… aceste cuvinte formau un ecou în mintea mea. Hotărârea finală fiind tot o rochie albă și o pereche de pantofi cu toc, cu gândul să mă mai înalț puțin, mi se părea că sunt atât de mică pe lângă el încât uneori devenea intimidant. Ceea ce m-a făcut să aleg tot culoarea albă a fost ziua în care ne-am văzut pentru prima dată. Rămânând cu senzația că nu i-a displăcut vestimentația mea. Poate doar puțin contrariat, dar atras.

Să vezi cum acel bărbat serios, dur și sigur pe el are în brațe un ursuleț și o floare, iar privirea lui era total contrar posturi și seriozității, m-a făcut mai sigură pe mine și că alegere de a îmbrăca o rochie simplă a fost exact ceea ce își dorea. Nefiind nevoită să ies din confortul meu. Totul concretizându-se 3 ani mai târziu cu răspunsul, Da!

Foto – Answear.ro

Articol pentru SuperBlog 2018

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Despre tine. Despre suflet.

Aranjez cuvinte și culori.

Mes passions...

,,Si tu fais quelque chose, fait-le avec passion. Autrement, il n'y a pas de sens..."

Nicoleta Amzu

...let silence be the art you practice...

De la lume adunate si-napoi la lume date

Recomandari amicale si sincere a unui produs sau serviciu..,. Te poti baza pentru un sfat de calitate.Te ajut sa iti promovezi produsele

Viata ca o pagina dintr-o carte

Bucurate de viata asa cum este

Serial Readers

Blog de carte

Rânduri cu dichis

by Literatură pe tocuri

Endorfinul

Diminueaza perceptia durerii - Genereaza fericire !

Bucurii pe dos

Când simți că n-ai aripi și trupul e jos, caută-te, ia-te în brațe și du-te spre rai pe aripi de fluturi!

Pemoment

Pe unde-ti umbla mintea?

Scrisoare în Viitor

Fii TU schimbarea pe care o dorești în lume!

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

Truth Troubles

Why people hate the truths of the world.

Rodica Mijaiche

Citește mult, scrie și mai mult!

We love books.

„ Sunt pur și simplu dependentă de cărți. Cărțile reprezintă pentru mine aceeași tentație irezistibilă ca băutura pentru adepții săi. Nu le pot rezista. ” – L.M. Montgomery

fairy on acid

așează-te pe scaun, ia-ți pătură pufoasă, pune-ți lămâia în ceai, amestecă zahărul și hai să vorbim.

The Shine of Things

For whoever wants to find out something new, to remember memories, to smile, to feel good, this blog goes through all the topics and moments of life . I hope you enjoy.

%d blogeri au apreciat asta: