Fii diferită, asortează-te cu familia – Accessories By Ioana Fodor

Pentru că tot am vorbit săptămâna trecută despre femei puternice, femei care au avut puterea de a-și urma visul, de a-și face o afacere din pasiunea pe care o au, folosindu-se de abilitatea lor în materie de artă, muzică, ș.a.m.d. De această dată vreau să vă arăt ce minunății ies din mâinile unei femei hotărâte, sigură pe îndemânarea pe care o are și pe pasiunea ei. Din momentul în care i-am văzut pagina prin care promovează articolele confecționate de ea, m-am gândit la un membru din familie care era- și încă este, deși are o vârstă înaintată – croitoreasă, mi-am adus aminte de acel an în care m-a pus la prima mea mașină de cusut, la însăilat, și toate acele mici și mari treburi pentru a ieși un produs de vestimentație de calitate și bine făcut. Păcat că nu am aprofundat această meserie, cu toate că încă mai am contact cu mașina de cusut, bine asta făcând lucruri simple: o fustă, scurtarea unei perechi de pantaloni sau un tiv, în rest nu am mai încercat. Dar, hai că m-am întins pe acest subiect prea mult și irelevant. Ceea ce vreau este să vă fac cunoștință cu Accessories By Ioana Fodor .

Din momentul în care i-am zis cam ce aș dori, din ce material, culoare, și am avut încredere în decizia dânsei de a adăuga și alte elemente potrivite pentru acest set family personalizat, pentru mine și familia mea, răbdarea era într-o stare frenetică, abia așteptăm să văd ce a ieșit. La primirea coletului atât eu cât și fiica mea eram extrem de nerăbdătoare de a-l deschide. Finalul a fost unul minunat și încântător, toată familia s-a bucurat de acest set, mai ales în perioada sărbătorilor, putând să le purtăm și să fim personalizați. Aceste accesorii sunt ca atunci când familia se identifică, se asortează printr-un accesoriu, trecând dincolo de trăsături și gesturi ce arată unitatea. Accesoriul bentiță, cea mică a și purtat-o a doua zi la școală, fiind foarte mândră de ea, povestind colegelor de unde o are și arătând prietenelor ceea ce are și cât de frumoase sunt. De papion și fundițe, nici nu mai zic, sunt elementele cheie într-o ținută. Mi-a plăcut finețea și atenția cu care sunt lucrate, în privința culorilor și a materialelor alegerea dânsei este de calitate.
Sincer, până să primesc coletul mă gândeam de unde să fac rost de informații pentru curățarea acestor accesorii. Ei bine, Ioana m-a salvat de această povară. În interiorul coletului era un pliant care conține toate sfaturile pentru întreținerea lor, modul cum să le cureți și să le păstrezi culoarea și forma. În cazul petelor, ai acolo și câteva sfaturi pentru a le îndepărta.
Ioana reușește să se adapteze fiecărei comenzi primite, reușește să îți aducă autenticitate, grație, inedit, calitate, finețe, să te asortezi cu membrii familiei, fie că mergi la o nuntă, petrecere sau serviciu, ea reușește să adauge acel ceva ce te face să ieși în evidență, pe tine însuți sau ca și grup, rezultatul va fi unul superb.
De curând mi-au atras atenția și alte produse ale ei, având în vedere că site-ul meu este despre cărți, ceea ce îmi doresc este să pun în evidență și faptul că Ioana confecționează și semne de carte. De asemenea are o gamă mai largă de produse pe care le puteți achiziționa:

  • Butoni personalizați
  • Papioane fundițe mamă / fiică

  • Broșe

  • Papioane și cravate pentru bărbați și micii băieței.

  • Rucsacuri

De asemenea dacă doriți ca accesoriul să fie personalizat cu un nume sau o dedicație, Ioana reușește să vă îndeplinească dorințele. Și, că tot ne apropiem cu pași repezi de 1Martie luna Mărțișorului, trageți cu ochiul să vedeți ce ne-a pregătit Ioana.

Pentru a vedea ce minunății poate face, intrați pe pagina Accessories By Ioana Fodor

Mulțumim Ioana, pentru lucrurile minunate pe care le-ai făcut. 💖

Spor la cumpărături! 💖☺

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

Cititor necunoscut

citește ce vrei, când vrei, cum vrei

Stări (in)depedente de alți oameni.

Nu ești niciodată singur, ci ai ocazia să fi tu însuți.

Zâmbetul Soarelui

Un blog de Sorina Chirilă

vipera de biblioteca

Nu fac recenzii, nu povestesc carti, doar imi spun impresia lasata de o carte .

Un inger visator

despre mine si ceea ce ne înconjoară

Andreea Mătea

OPEN HAPPINESS

TEEN THOUGHTS

"writing is a way of talking without being interrupted" — Jules Renard

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Dana-Georgiana Mortan

~ Nihil sine Deo ~

Read it out

”I`ve lived a thousand lives.”

Jocul de-a v-ați ascunselea

”Îmi plac domnițele la ananghie. De aceea nu mă grăbesc să le salvez. Îmi lasă mai mult timp să mă bucur de spectacol!”

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

Ela Albu

Fashion blogger

Sânge şi Trandafiri

Poveştile noastre întunecate...

Fărâme de suflet

Simte fiecare suflare de viață cum îți cutreieră întreaga ființă!

%d blogeri au apreciat asta: