Codex Aureus Nume de Cod   #lecturădeweekend Silviu Radu 

Mulțumesc domnului Silviu Radu pentru șansa de-a citi această carte . De când am văzut prezentarea cărții în videoclipul realizat, mi-a trezit curiozitatea în privința ei. Coperta am rămas plăcut surprinsă, încă încerc să deslușesc imaginea cu tot ce denotă pe ea. E o siluetă în întuneric și un loc undeva la subsol cu scări. Enigmatică .
Îmi cam place să iau imaginile la lupă și să le interpretez, să descopăr substraturile lor

Facem un mic intro?

Este pe verso – Când am început să scriu primul roman din ce va fi trilogia „Codex Aureus „,am chibzuit bine, gândindu-mă că eu, ca cititor, n-aş vrea să las cartea din mână până nu ajung la ultima final. Aş citi pe nerăsuflate doar o poveste în care suspansul, istoria și acțiunea se îmbină deplin, fără să le pot vedea separat.

Cred că scrisul nu este o profesie, ci o pasiune care te consumă fără oprire, la fel de tare cum cred că doar un spirit liber poate învinge timpul . Prima parte a trilogiei nu doar că învinge timpul, dar îl face să devină mic în fața unor mize uriașe. Personajele care te duc în prezent țes intrigi adânci pentru un trecut atât de îndepărtat.

Și mă pot laudă cu încă un autograf proaspăt adăugat la minunata mea colecție. #lecturadeweekend poate începe. Vă doresc un week-end minunat cu lecturi pe măsură.